Logo AL designing, grafisch design, DTP & illustratie

Grafisch design
Als grafisch vormgever creëer ik met name huisstijlen (logo/visitekaartjes/briefpapier/ website etc.), verschillend druk- en printwerk, online banners en animaties. Ook verzorg ik graag jouw social media beheer door content te maken.

 

DTP
Van toegepaste vormgeving, tot technisch voorbereiden, het uitvoeren van correcties of drukklaar maken tot en met het aanleveren van bestanden aan een drukkerij of printservice.

 

Illustratie
Wil je een persoonlijk ontworpen trouw-, geboorte- of jubileumkaart? Of wil je een persoonlijk cadeautje, zoals een mooie poster aan iemand geven? Ik bespreek graag jouw wensen en schakel snel waar nodig. Neem ook eens een kijkje in mijn webshop voor mijn eigen creaties!

 

Tarieven
In mijn geval zijn de tarieven per uur of project afhankelijk van declarabele werkzaamheden of van het vooraf ingeschatte aantal uren. Mijn uurtarief (45,-) ligt standaard lager dan bij de meeste reclamebureaus, omdat ik geen overheadkosten of personeel heb. 

 

Omdat er soms ook diensten nodig zijn die buiten mijn  expertise vallen, zal ik professionals inhuren zoals fotografen, copywriters of webbouwers. In dat geval overleg of adviseer ik je dan van tevoren.

Ben je benieuwd naar de kosten en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een mailtje naar annette@aldesigning.nl met zoveel mogelijk informatie over de opdracht die je in je hoofd hebt. En ik denk natuurlijk graag met je mee wanneer je er zelf nog niet helemaal over uit bent!

 

En verder?
Na jouw eerste berichtje kunnen we een afspraak maken waarin we samen bespreken wat jouw wensen zijn, wat je mooi vindt en ook wat je vooral niet wilt. Dit kan uiteraard ook allemaal via de mail als dat beter uitkomt! Op basis hiervan stuur ik je een vrijblijvende offerte. Als je hiermee akkoord gaat ga ik met alle ideeën aan de slag. Je ontvangt vervolgens mijn eerste voorstel(len). Er zijn 3 correctierondes bij de prijs inbegrepen, dus geef het vooral aan als er iets niet naar wens is. 

 

Als we allebei tevreden zijn kan ik het ontwerp in hoge resolutie naar je toesturen, zodat je het zelf kan laten drukken bij een drukker. Ik kan het ontwerp ook namens jou naar een drukker sturen.  Hiervoor reken ik 7,50 servicekosten.

 

Vaak vraag ik je naar een exemplaar voor in mijn fysieke portfolio. Hiermee ga je automatisch akkoord als je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden. Deze kun je hier lezen. Heb je nog vragen? Trek dan gerust aan de bel.

 

Zie ik je snel?