Eat, sleep, eat, eat more, keep eating...

Gepubliceerd op 24 november 2019 om 15:10

Hoe vaak krijg jij nog een opmerking naar je hoofd geslingerd over hoe je er uitziet? We zijn juist de laatste tijd zo goed op weg om ons lichaam en dat van anderen te accepteren zoals het is... Maar nóg vinden sommige mensen het heel belangrijk om hun mening te uiten of toch nog even iets te zeggen. Hoe je er ook uitziet.

 

In mijn geval vinden mensen vaak dat ik erg mager ben. En dan vinden ze vooral dat ik dat nog even aan moet horen. Alsof ik dat zelf nog niet doorhad, weet je wel. Alsof ik zou zeggen “Goh jeetje, inderdaad! Nog niet eerder opgevallen, bedankt!”

 

Ik zit goed in mijn vel. Soms ben ik even onzeker en soms weer niet. Maar over het algemeen ben ik hartstikke blij met mezelf. Ook al ben ik zo plat als een plank en heb ik geen vetje om op te tieren. En nu hoor ik vele denken, had ik dat maar... want bij sommige mensen komen de kilo’s er gewoon keihard aan.

 

Ik moet daar juist hard voor werken. Mijn dag bestaat uit eten. Bijhouden wanneer ik weer wat moet eten. Dat er genoeg vet en calorieën in zitten. Want ik heb áltijd honger. Dat is niet overdreven en best vermoeiend. Je wilt me ook niet meemaken als ik niet genoeg heb gegeten. Maar ik denk dat vele dat stukje wel herkennen. 

 

Iedereen heeft ergens moeite mee. Iedereen heeft iets waar hij of zij hard voor moeten werken. Laten we elkaar vooral steunen in plaats van overal maar commentaar op hebben. Want ondanks ik geen moeite heb met hoe ik eruit zie, dwalen al die opmerken toch door mijn achterhoofd. And that sucks.

 

En nu ga ik naar de Mac.

 

Kusjes,

Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.