Shit, ik heb een bedrijf… En nu?

Gepubliceerd op 18 februari 2019 om 12:36

Hoe zet je jezelf en jou kunnen om in een bedrijf? Dat lijkt misschien een hele moeilijke vraag, maar als je iets echt wilt gaat het eigenlijk gewoon vanzelf. Je bent me misschien al eens tegengekomen als AL designing. Begonnen sinds 19 januari dit jaar. Maar eigenlijk was ik er al langer mee bezig. Stiekem in mijn achterhoofd.

Vanaf mijn opleiding als grafisch vormgever dacht ik wel al, ooit zou ik iets voor mezelf willen doen. Maar onzeker als ik was vaagde dat idee steeds verder weg. Tot ik ging werken en merkte dat ik eigenlijk toch wel iets kon. Best wel gek hoe dingen zo kunnen lopen en hoeveel invloed mensen van buitenaf op je hebben. Waarom wachten? Dacht ik… Waarom wachten tot ik misschien meer ervaring op heb gedaan? Waarom wachten, terwijl ik deze ervaring juist met mezelf kan delen zodat mijn eigen bedrijf beter kan worden?

 

So, here it is… AL designing. En ik ben trotser dan ooit. Soms voel ik mij echt nog een klungel, haha. Oeps! Hier niet aan gedacht, of dat moet ik nog regelen. Maar hé, daardoor leer ik alleen maar sneller en meer. Meer over het runnen van een bedrijf. Eenmanszaak wel gezegd, maar jeetje, wat klinkt het toch ongelofelijk tof om te kunnen zeggen dat ik mijn eigen bedrijfje heb!

 

Voor alle mensen die na denken over het ondernemen. Je voelt dat je een ondernemer bent of je voelt het niet. Zo simpel is het. Wat heb je te verliezen? Je baan? Die zijn er volgens mij genoeg. Ik werk er hiernaast overigens nog gewoon bij, om toch mijn overload aan koekjes te kunnen bekostigen elke maand. Dus geen stress om zoveel mogelijk opdrachten binnen te halen om de rekeningen te kunnen betalen. Alles kan, zolang je maar wilt.

 

En tuurlijk ga ik op mijn bek, daar twijfel ik niet aan. Maar dat is toch mooi als je dat voor jezelf doet en niet voor een ander?

 

Check mijn portfolio om te zien wat ik doe. Binnenkort gaat ook mijn webshop weer open dus stay tuned ;)

 

Kusjes,

Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.