I'm a loner and I love it

Gepubliceerd op 19 mei 2018 om 10:01

Ik kan mezelf soms niet zo erg plaatsen. Ken je dat? Ik hou van mensen, echt waar. Vooral diegene die ik mijn familie en vrienden kan noemen. En natuurlijk meneer de koekepeer. Ik kan ook heel goed omgaan met mensen. Maar soms wordt het me te veel en dan snak ik naar some time alone.

Alleen thuis zijn, alleen in de trein, alleen door de stad of alleen ergens koffie drinken. Even geen afspraak en geen bekende mensen om me heen. Heerlijk. Alleen dan kan ik mezelf weer goed opladen. Alleen dan kan ik even keihard meezingen met mijn favoriete muziek bijvoorbeeld. Alleen dan voel ik me weer goed in mijn vel.

En wanneer ik dan weer ben opgeladen, kan ik er weer vol tegenaan. Ik merk nu ook dat het veel makkelijker is om ermee om te gaan. Want het is oké. De meeste mensen die mij een beetje kennen weten dit. Wanneer ik dan chagrijnig word, weten zij dat ze me gewoon even met rust moeten laten. Ik laat zelf dan wel weer weten wanneer ik mensen mis, of ze even wil spreken. Duidelijkheid... zó fijn.

Het prettige is vooral, dat ik het gewoon weet van mezelf. En het allerprettigste is dat de mensen om mij heen het ook weten. En als je het nog niet wist...

Dan weet je het nu.

Kusjes,
Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.