Thank god it's February

Gepubliceerd op 3 februari 2018 om 13:28

Januari is niet mijn maand. Elk jaar voel ik me weer ellendig. Waarom weet ik niet precies. Maar ik weet wel dat ik erg blij ben dat deze maand eindelijk voorbij is. Ik neem ook eigenlijk altijd een weekje vrij in januari. Om even tot mezelf te kunnen komen.


Nu is het februari, thank god! Vanaf deze maand begint eigenlijk mijn nieuwe jaar pas écht. Omdat nu de leuke maanden komen. De feestdagen, de verjaardagen, de lente... De lente is misschien wel mijn favoriete seizoen. Omdat ik wéét dat het sowieso mooier weer gaat worden. In de zomer is het soms maar de vraag of het nog boven de 20 graden wordt in Nederland. Maar in de lente bloeien de bloemetjes en worden lammetjes geboren. Het eerste lente zonnetje in mijn gezicht maakt mij echt een blij mens.

Ik woon nu weer bij mijn ouders, samen met mijn vriend welgezegd. En het gaat supergoed. Ik heb vaak naar mijn hoofd geslingerd gekregen hoe vreselijk het niet moet gaan worden. Wat een lange tijd het is en dat we gewoon even moeten volhouden.


Dit vind ik best wel knap. Dat dit van tevoren wordt gezegd. Terwijl we nog niet eens over waren. Dit is mijn gezin. Mijn situatie. Die van mij, mijn vriend en mijn ouders. Dus niemand kan weten hoe het is behalve wij. Wij komen er wel uit. En als mensen willen helpen is dat natuurlijk alleen maar fijn. Maar ga er niet van uit hoe vreselijk iets goeds kan zijn.


Kusjes,
Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Erica
4 jaar geleden

Met de liefde van je ouders en de liefde voor elkaar zal het juist een hele waardevolle tijd worden. Daar twijfel ik niet aan. En natuurlijk zijn wij er ook voor jullie. xxxx