F*ck goede voornemens

Gepubliceerd op 22 december 2017 om 13:23

En jij nog goede voornemens? Rot toch op zeg. Nee ik ga niet sporten of meer bewegen. Nee ik ga niet meer zaden of noten eten omdat dit zo goed voor je is...

 

Goede voornemens vind ik een beetje uit de tijd. Wie heeft die nou nog? Als je écht wilt afvallen of wilt stoppen met roken heb ik alle respect voor je hoor. Maar laat dit nou geen standaard zijn. En laten we elkaar vooral niet raar aankijken als je er níet voor kiest om zogenaamd gezonder te leven.

Goede voornemens kunnen namelijk ook hele andere dingen betekenen. Bijvoorbeeld dat je in het nieuwe jaar een bepaald doel wilt bereiken. Dat ene festival echt wilt bezoeken, vaker wilt afspreken met je vrienden of een mooie vakantie wilt boeken. Of juist een vervelend jaar wilt afsluiten.

Maar hé, dit kun je toch ook halverwege het jaar bedenken?

Voor mij wordt 2018 in ieder geval het jaar van sparen, sparen en nog eens sparen. Omdat ik begin 2018 al terug naar mijn ouders verhuis, begint 2018 ook écht meteen met sparen. Voor het huis, maar ook voor dingen waar we anders nooit voor hebben kunnen sparen. En natuurlijk leuke dingen blijven doen. Heel belangrijk. Anders is er geen drol aan.

Kusjes,
Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Erica
4 jaar geleden

Even een jaartje afzien en dan lekker shoppen
voor jullie nieuwe huisje. Heerlijk idee toch?