1 stap terug, 2 verder

Gepubliceerd op 7 december 2017 om 22:23

Heb je vast al eens vaker gehoord. Soms moet je een stapje terug om verder te kunnen. Deze fase moet ik straks ondergaan, maar wat heb ik er zin in.

 

Mijn vriend en ik zijn 2 jaar geleden gaan samenwonen omdat het gewoon vet irritant was om af te spreken waar je slaapt. Op een bepaald moment slaap je toch al iedere dag bij elkaar. We gingen wonen in een appartementje in de stad. Veel te klein en veel te duur. Maar we konden wel iedere dag bij elkaar zijn en doen wat we wilden. Yes!

Na die 2 jaar ga je je irriteren aan álles in dat huis en wil je weg. Dus dachten wij, joh... we kopen gewoon even een huis. Zo gezegd, zo gedaan. Met de grootste mazzel op deze planeet wel te verstaan. Maargoed, dat appartementje is wel pas over anderhalf jaar klaar en betalen mogen we natuurlijk nu al... Lief he?

Dit is een beetje teveel van het goede, dus de enige oplossing is om weer bij pappie en mammie te wonen. En dan hoor ik je al denken ‘oeh, wat kut’... Maar, nee.

Nee, ook hier kijk ik naar uit. Mijn ouders zijn namelijke de beste, geen discussie mogelijk. Ik heb beide door mijn aderen stromen. Ik kan hun gedachten lezen. Zij ook de mijne. En dat maakt dit zo makkelijk. Misschien kom ik hier nog op terug hoor, haha. Maar ik weet bijna wel zeker van niet. Als je een band met je ouders hebt, zou het deze moeten zijn.

Toch ga ik de stad zó erg missen. Huilen geblazen. We woonden in de winkelstraat dames en heren. In de winkelstraat! Voor een lui persoon als ik is dat gewoon ideaal. Moet ik straks weer fietsen naar het station enzo... getsie. Maar klagen doen we niet. Anderhalf jaar. Dan wonen we echt in ons eigen huis.

Kusjes,
Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kees
4 jaar geleden

Kom ik dichterbij jullie wonen, gaan jullie verderop wonen ????

Mama
4 jaar geleden

Stiekum vinden wij het ook wel tof. En nu kunnen we ons er beter op voorbereiden als je weer gaat samenwonen ?