Ik lijst, jij lijst, wij lijsten

Gepubliceerd op 10 november 2017 om 11:39

Iedereen heeft wel een soort van bucketlist. Zelfs als je denkt deze niet te hebben, heb je ‘m toch. Ergens verstopt in je achterhoofd. Ook al is het misschien maar één klein dingetje. Als je even goed nadenkt zijn er áltijd wel dingen die je nog graag zou willen. Of waar je van droomt.

 

Ik heb er zelf best een aantal. Maar dat is vooral omdat ik graag nieuwe dingen leer en wil uitproberen. Reizen staat bij veel mensen bijvoorbeeld op nummer één. Naar Australië gaan ofzo. Iets wat ik niet snap met die vieze beesten. Maargoed, ik wil graag mijn bucketlist die ik tot nu toe heb (want ja, er komen altijd wel weer dingen bij OF gaan er af) met jou delen. Gewoon, omdat ik dat leuk vind. En dan misschien over een tijdje, heb ik al wat af kunnen strepen. Dat zou leuk zijn, toch?

  • De franse taal vloeiend kunnen spreken. Want dit is gewoon super sexy. Deze taal vind ik zó prachtig. Wat je ook van de fransman of -vrouw vindt, ze hebben gelijk. Deze taal is de taal der talen.
  • Piano kunnen spelen. En dan misschien een beetje zingen erbij. De piano vind ik een van de mooiste instrumenten die er bestaan. Je kan er zó veel kanten mee op. Dat trekt mij nog het meest, de diversiteit.
  • Varen in een luchtballon. Als ik deze in de lucht zie zweven, vind ik dit al een magisch gezicht. Dus ben ik ook erg benieuwd naar de beleving en het uitzicht.
  • Uit eten gaan bij een super de luxe restaurant, op en top gekleed. Wat ik normaal dus nóóit zou doen.
  • Een eigen bedrijf beginnen. Of starten als freelancer. Dat is mijn carrière doel. Daar wil ik heen. Eigen baas zijn. Heer-lijk. 
  • Kindjes! Heel veel kindjes. Minstens twee, maar het liefste drie. Ik kom zelf uit een gezin van drie kinderen en ik zou dat niet anders willen. Mijn vriend vindt eentje wel genoeg. Hij is zelf enigst kind dus dat snap ik wel. Maar het gemis van een broer of zus voor mijn kind zou ik wel zonde vinden, omdat ik weet hoe leuk het is om deze wel te hebben.
  • Een konijnenhotel hebben. Konijnen zijn leven <3.
  • Een roadtrip maken door Europa met mijn knapperd of met vriendinnen. In een Volkswagen busje, met surfplank er op enzo.
  • New York staat stiekem hoger op mijn lijstje, maar daar moet je toch wel flink voor sparen. Dus ik ben gewoon reëel, weet je. Zodat ik straks echt alvast dingen af kan strepen.
  • We should buy a bar! Hoe leuk zou het zijn om een eigen bar te hebben? Zou ik best willen. Én kunnen trouwens ook wel denk ik. Er schuilt namelijk een kleine horeca tijger in mij. Of een lunchroom, met taart!


Gelukkig heb ik ook al hele leuke dingen kunnen bereiken tot nu toe. Ik heb een leuke baan en ga kopen met mijn vriend, ik heb mijn eigen blog... Maar het is toch fijn om verschillende doelen te hebben?


Kusjes,
Annet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mama
4 jaar geleden

Die bar......... dat wordt mijn stamkroeg ?. Als het een lunchroom gaat worden elke dag koffie met een taartje ?