Vol

Gepubliceerd op 8 oktober 2017 om 12:37

Ik ben Annet en mijn hoofd is vol. Vol gedachtes die zich elke dag aanvullen. Vol emoties waarvan ik soms niet weet waar ik ze laten moet. Vol gebeurtenissen en vol meningen die ik er soms wel uit kan schreeuwen. Wat moet ik hier nou in godsnaam mee?

 

Ik heb besloten te schrijven. En wat is het nu al fijn... Waarom? Omdat ik dan mijn hoofd even helemaal leeg kan maken. Ik ben er vanaf, maar niet kwijt. Persoonlijk vind ik het gewoon erg leuk, so why not? Misschien vind je het leuk om mee te lezen, misschien niet. Maar dat is je eigen keus.

 

Ik zal gaan schrijven over dingen die mij bezig houden, die ik boeiend genoeg vind om te publiceren. Of onderwerpen die mij fascineren, waar ik meer over zou willen weten misschien. Maar vooral over mijn eigen leven, hoe ik tegen dingen aankijk en wat ik zoal beleef. Eng? Nee, spannend vind ik het wel een beetje.

 

Waarom houd je niet lekker een dagboek bij, zou je misschien denken. Ik ben totaal geen dagboekmens en ik hoop juist hiermee mensen aan het denken te zetten of adviezen mee te winnen... Andere mensen aan het schrijven te krijgen. Misschien heb je zelfs wat aan mijn ervaringen die ik zal delen. Of gewoon voor je vermaak. Who knows... Ik heb er in ieder geval veel zin in!

 

Kusjes -want spread the love enzo-,
Annet


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Rachel
4 jaar geleden

Ik vind dit zoooooooo leuk ❤️❤️

Tamara
4 jaar geleden

Leuk annet! Go for it ??

Cecilia
4 jaar geleden

Wat leuk!!! Je hebt een fan er bij! ?❤️

Erica Hulskamp
4 jaar geleden

Ik vind het heel moedig en nu al verschrikkelijk leuk. Veel succes. Ik ga het lezen!!!!!

Sebastiaan
4 jaar geleden

Succes en veel plezier

Marie-Louise
4 jaar geleden

Wat stoer van je Annet. Ik ga je verhalen volgen ?

Mama
4 jaar geleden

Ben trots op je ?